• banner

cuci keramik modéren sapotong toilét siram ganda

cuci keramik modéren sapotong toilét siram ganda

Warna:

one piece dual flush toilet (1)

Waktos prosés

Kuantitas (Sét) 1 - 50 > 50
Est. Waktos (dinten) 30 Pikeun disawalakeun

Kustomisasi:

Logo khusus (Pesenan Min: 50 Potongan)

Bungkus khusus (Jumlah Pesenan: 50 Potongan)

Kustomisasi grafis (Jumlah Pesenan: 50 Potongan)


Detil Produk

Tanda Produk

Detil Gancang

Garansi: 3 taun Pelat Penutup Penyangga: Leres
Campur. Jarak liang: 180mm Aliran Flushing: 3/6L
Tipe Tombol Siram: Pencét Luhur-dua Jenis Palayanan saatos dijual: Lain
Beurat: 51-60KG Kamampuh Solusi Proyék: Anu sanésna
Aplikasi: Hotél Gaya Desain: Modern
Tempat Asalna: Cina Ngaran mérek: Belle
Bahan: Keramik Struktur: Hiji potongan
Jenis Instalasi: Lantai Dipasang Fitur: Tangki Nyumput
Pola solokan: P-bubu, S-bubu Métode siram: Gravity Flushing
Toilet Mangkuk Bentuk: Babak Gaya: Méwah
bahan: keramik ukuran: 720 * 370 * 770mm
warna: bodas atanapi batur pamasangan: lanté dipasang
Metoda siram: nyeuseuh Cover Korsi: PP / UF
MOQ: 20sét Paking: Karton 5-lapis
OEM: Avaiable  

one piece dual flush toilet (3)

Kamampuhan Suplai

1000 Sét / Sét per Bulan

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan

5-lapis karton standar ékspor

2021China factory bathroom soaking acrylic simp (2)

Palabuhan
Shanghai / Wuhu

Kumaha cara masang jamban ku nyalira?

one piece dual flush toilet (4)

Nyatana, pamasangan toilét henteu sesah pisan. Seueur jalma bakal milih mésér sareng masang nyalira, janten kumaha ngoperasikeunana? Hayu urang ngan saukur nyarios.

Alat / bahan baku
pangdeukeutna
sikat cet
Parabot pakakas
semén gelas
Sealing washer, jsb

1 、 Pariksa tingkat antara pipa limbah sareng taneuh
Perlu parios naha aya sumbatan sédimén, kertas runtah sareng sundries sanés dina pipa kokotor. Dina waktos anu sasarengan, perlu ogé parios naha wc dipasang di payun, tukang, kénca sareng katuhu taneuh. Upami henteu rata, éta kedah diratakan.

one piece dual flush toilet (5)
one piece dual flush toilet (6)

2, Tangtukeun tanda tengah tina pipa blowdown
Mastikeun tengah pipa limbah. Cara na saderhana pisan, nyaéta, ngabalikkeun WC, teras gambar garis tengah cross di tengah outlet limbah WC. Catet yén garis tengah tengah handap kedah dugi ka handapeun jamban sareng suku sakitarna.

3, WC tetep
Ngadaptarkeun heula jamban sareng garis palang tina saluran pembuangan kokotor pikeun mastikeun yén jamban dipasang sacara horisontal, teras pencét cincin panyegelna pageuh. Léngkah salajengna nyaéta masang sekrup jangkar sareng tutup hiasan pikeun ngalereskeun wc.

one piece dual flush toilet (7)
one piece dual flush toilet (8)

4, Segel handap
Saatos ngalereskeun jamban, perlu masang cingcin panyegelan khusus di outlet limbah, atanapi nerapkeun bunderan lem kaca (dempul) atanapi mortir semén di sakurilingna. Disarankeun babandingan semén ka pasir nyaéta 1: 3.

5, Pamasangan aksésoris bak cai
Siram pipa ku cai salami 3-5 menit. Sateuacan mastikeun kabersihan cai keran, pasang klep sudut sareng selang sambung, teras sambungkeun selang sareng aksesoris bak cai anu dipasang.

one piece dual flush toilet (9)
one piece dual flush toilet (10)

6 inspection Komisioning pamariksaan
Léngkah pamungkas nyaéta mariksa toilét, mariksa naha posisi pamasangan klep solokan fleksibel, naha klep inlet sareng segel normal, sareng naha aya macét sareng kabocoran. Nengetan naha klep inletna dilengkepan ku alat panyaring. Upami henteu, disarankeun pikeun masangkeunana.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami