• banner

diobral panas bak mandi freestanding akrilik kualitas 4 kaki

diobral panas bak mandi freestanding akrilik kualitas 4 kaki

Bahan:
Akrilik
Balanja:
Dukung angkutan laut

Detil Produk

Tanda Produk

freestanding bathtubs show

BELLE SANITARY

KATEGORI PRODUK

Pintonan klasifikasi produk perusahaan

BELLE SANITARY

INFORMASI

Inpormasi paraméter pikeun produk ieu

微信截图_20210904125018

Panjelasan Produk

1> Lambar akrilik murni

2> résin lengkep nguatkeun sareng kembang api

3> nyambungkeun seamless

Barang No. BN-6305
Ngaran Barang Bak mandi Bebas Acrylic
Ukuranna 1500 * 800 * 580mm 1600 * 800 * 580mm 1700 * 800 * 580mm 1800 * 800 * 580mm
Bahan Akrilik murni, 3.5-5mm
Jero batin 480mm
Pilihan fungsi ngaleueut / urut udara
Komponén utama Bak / pop-up solokan ku limpahan / pigura stainless steel di handapeun
Rincian bungkus pilem gelembung + Kotak karton standar + pigura triplek nguatkeun
pilem gelembung + kotak karton Honeycomb
Jaminan Kualitas 2 taun
MOQ 10 séting
Palabuhan ngamuat Shanghai / Wuhu
Kapasitas ngamuat 75 nyetél 40HQ
Syarat pamayaran T / T, L / C, OA
Waktos pangiriman 20-30 dinten

BELLE SANITARY

DETALYE PRODUK

Inpormasi paraméter pikeun produk ieu

layer bathtubs

Lapisan bak mandi

color choice bathtubs

Bak mandi Tembongkeun

BELLE SANITARY

KAUNTUNGAN

Inpormasi paraméter pikeun produk ieu

table

Jaminan kualitas sareng kaamanan

5KEUNKEUN

l1

Gampang dibersihkeun

l2

Gampang dibersihkeun

l3

Gampang dibersihkeun

l4

Gampang dibersihkeun

l5

Gampang dibersihkeun

shower

BELLE SANITARY

KAUNTUNGAN URANG

Inpormasi paraméter pikeun produk ieu

800+

BELLE GEUS 800+ GAMPING.
Sok aya hiji anu diperyogikeun

PILIH

Sababaraha KIN DS PILIHAN BATHTUB:
BUILD-IN BATHTUB; MASSAGE BATHTUB;
PANEL BATHTUB; CLAWFOOT BATHTUB.

BELLE SANITARY

KAUNTUNGAN URANG

NILAI PRODUKSI JEUNG KAUNTUNGAN PENGHANTARAN

world

BELLE SANITARY

KAUNTUNGAN URANG

lst

Belle diadegkeun dina 2010, mangrupikeun perusahaan terkemuka dina industri saniter sadayana. Belle nutupan 20.000 méter pasagi. Milik 1 anak perusahaan.

Aya sakitar 200 pagawé, kalebet langkung ti 10% insinyur sareng téknisi senior sareng 5 urang di departemen R&D. Péngkolan taun 2018 ngahontal 9 juta dolar.

last1
last2

Belle ngenalkeun lini produksi otomatis, Produksi langkung épisién. Kaluaran saratus padamel di Belle sami sareng anu lima ratus padamel di pabrik anu sanés.

last3

Tanya Jawab

Q1: Naon produk utama anjeun?
A: Bak Mandi Akrilik, Pancuran Pancuran, Pancuran Pancuran, sareng sajabana

Q2: Kumaha kéngingkeun cutatan sareng ngamimitian hubungan bisnis sareng perusahaan anjeun?
A: Punten kirimkeun kami email sareng perwakilan penjualan kami bakal ngahubungi anjeun pas nampi email anjeun.

Q3: Kumaha ngamimitian proyék khusus sareng perusahaan anjeun?
A: Punten kirimkeun kami gambar desain anjeun atanapi conto aslina supados kami tiasa nawiskeun cutatan heula.
Upami sadaya detil dikonfirmasi, urang bakal ngatur ngadamel conto.

Q4: Naon MOQ anjeun?
A: MOQ gumantung kana desain sareng produksi prosés produk.

Q5: Naon jinis istilah pembayaran anu anjeun tampi?
A: Ayeuna, istilah pembayaran anu urang tampi nyaéta T / T sareng L / C anu teu tiasa dibalikkeun dina waktosna.

Q6: Sabaraha lami kuring tiasa nampi pesenan?
A: Éta gumantung kana barang-barang anu khusus sareng jumlah pesanan anjeun. Normalna, waktos kalungguhanna sakitar 7-30 dinten.

Q7: Naha kuring tiasa janten distributor? Kumaha kuring tiasa janten distributor?
J: Leres pisan enya, wilujeng janten distributor. Hubungan kami geuwat pikeun detil langkung lengkep ku ngirimkeun kami panalungtikan.

Q8: Dupi urang nyampur wadahna?
A: Leres, tapi miharep éta moal langkung ti 4 modél anu béda pikeun 1 * 20GP, 8 pikeun 1 * 40HQ.
Upami teu kitu éta bakal langkung hésé pikeun ngamuat kontainer urang.

Q9: Naha urang tiasa nganggo logo urang nyalira kanggo ngarangkep?
A: Leres, OEM tiasa ditampi. Punten kersa ngahubungi kami pikeun langkung jelasna.

Q10: Naha anjeun ogé ngadamel desain khusus?
A: Leres, urang tiasa ngalakukeun sakumaha sarat klien.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami