• banner

kualitas luhur pusaran cai acrylic outdoor hidrok pijat spa bak mandi panas

kualitas luhur pusaran cai acrylic outdoor hidrok pijat spa bak mandi panas

Bak mandi transparan akrilik palastik ageung jelas
1> Lambar akrilik murni
2> Résin pinuh nguatkeun ku gelas serat


Detil Produk

Tanda Produk

spa-bathtubs-show

BELLE SANITARY

KATEGORI PRODUK

Pintonan klasifikasi produk perusahaan

BELLE SANITARY

KAUNTUNGAN

Inpormasi paraméter pikeun produk ieu

table

Jaminan kualitas sareng kaamanan

5KEUNKEUN

l1

Gampang dibersihkeun

l2

Gampang dibersihkeun

l3

Gampang dibersihkeun

l4

Gampang dibersihkeun

l5

Gampang dibersihkeun

spa_bathtub_show

BELLE SANITARY

KAUNTUNGAN URANG

Inpormasi paraméter pikeun produk ieu

800+

BELLE GEUS 800+ GAMPING.
Sok aya hiji anu diperyogikeun

PILIH

Sababaraha KIN DS PILIHAN BATHTUB:
BUILD-IN BATHTUB; MASSAGE BATHTUB;
PANEL BATHTUB; CLAWFOOT BATHTUB.

BELLE SANITARY

KAUNTUNGAN URANG

NILAI PRODUKSI JEUNG KAUNTUNGAN PENGHANTARAN

world

BELLE SANITARY

KAUNTUNGAN URANG

lst

Belle diadegkeun dina 2010, mangrupikeun perusahaan terkemuka dina industri saniter sadayana. Belle nutupan 20.000 méter pasagi. Milik 1 anak perusahaan.

Aya sakitar 200 pagawé, kalebet langkung ti 10% insinyur sareng téknisi senior sareng 5 urang di departemen R&D. Péngkolan taun 2018 ngahontal 9 juta dolar.

last1
last2

Belle ngenalkeun lini produksi otomatis, Produksi langkung épisién. Kaluaran saratus padamel di Belle sami sareng anu lima ratus padamel di pabrik anu sanés.

last3

Tanya Jawab

Q1. Naha anjeun nguji sadaya barang sateuacan dikirim?

A: Leres, kami gaduh sistem kontrol kualitas pikeun mastikeun produk dikirimkeun sampurna.

Q2. Kumaha anjeun ngadamel hubungan jangka panjang sareng bisnis urang?

A: 1. Tim desain internasional kami tetep ngamutahirkeun desain pikeun mingpin sakabeh pasar.

    2.We ngajaga kualitas anu saé, sareng harga kalapa pikeun mastikeun konsumén urang nguntungkeun.

Q3: Naha anjeun pabrik atanapi dagang perusahaan?

A: Leres, kami produsen profesional kamar mandi. Q4: Naon waktos pamimpinna?

A: Biasana nyaéta 10-30 dinten saatos deposit gumantung kana jumlah pesanan anjeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami