• banner

2021Cina mandi kamar mandi soaking akrilik bak mandi apron saderhana kalayan rok

2021Cina mandi kamar mandi soaking akrilik bak mandi apron saderhana kalayan rok

Warna:

2021China factory bathroom soaking acrylic simp (1)

Waktos prosés

Jumlah (Potongan) 1 - 10000 > 10000
Est. Waktos (dinten) 30 Pikeun disawalakeun

Kustomisasi:

Logo khusus (Pesenan Min: 50 Potongan)

Bungkus khusus (Jumlah Pesenan: 50 Potongan)

Kustomisasi grafis (Jumlah Pesenan: 50 Potongan)


Detil Produk

Tanda Produk

PALING BIAYA-EFEKTIF CINA
MANÉFAKTIF BATHTUB ACRYLIC

Detil Gancang

Garansi: 3 taun, 3Tahun Panangan: NO
Faucet: Henteu Kalebet Bak mandi aksésori: Solokan
Palayanan saatos dijual: Dukungan téknis online, Suku cadang gratis Gaya: Rok sisi duaan (Rok kénca)
Kamampuh Solusi Proyék: desain grafis, desain modél 3D, total solusi pikeun proyék-proyék, Palangkangan Konsolidasi, Batur Aplikasi: Hotél, bak jero rohangan
Gaya Desain: Modern Tempat Asalna: Anhui, Cina
Ngaran mérek: Belle Nomer modél: BS0012358
Bahan: Akrilik, akrilik Fungsi: Ngaleueut
Jenis Instalasi: LETEP-IN Lokasi solokan: Balik deui
Warna: Bodas Ngaran Produk: bahlutb akrilik
Ukuran: 1800 * 800 * 400mm Cara Kontrol: Kontrol Leungeun
Wangun: Retangle Nami: Hiji Sabuk Sareng Hiji Jalan bak mandi akrilik saderhana pangalusna

Kamampuhan Suplai

20000 Potongan / potongan per Bulan Hiji Sabuk Sareng Hiji Jalan bak mandi akrilik saderhana saderhana1000 Set / Sét per Bulan

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan
1. pilem panyalindungan taktik
2. juru lindungan
3. karton beuteung
4. palétét upami diperyogikeun
2021China factory bathroom soaking acrylic simp (2)

Palabuhan
Shanghai / Wuhu

Rincian Produk


detail bathtubs

Bak Mandi Handap

Pangaruh pelestarian panas saé. Malah dina usum tiis, kulit moal karasa "tiis" nalika ngahubungi permukaan awak bak mandi akrilik.

Sudut bak mandi

Bak mandi akrilik ngagaduhan tingkat ciri mandiri nyalira. Upami aya goresan dina permukaan bak mandi akrilik, bak mandi nyalira bakal ngagaduhan tingkat fungsi panyembuhan diri. Sumawona, permukaan bak mandi akrilik lemes, bodas sareng gampang dibersihkeun.

bathtub conor

Pop Up Bak Mandi Solokan

Aifol didamel bak mandi. Digosok Chrome anti korosi sareng anti karat, langkung saé na
merenah.

Upami anjeun peryogi solokan séjén klik di dieu.

bathtubs ply

Ngolah Produk


processing

Naha Pilih AS (Palanggan Tembongkeun)


Langkung Pilihan

Belle ngagaduhan 300+kapang Sok aya anu anjeun peryogikeun
Sababaraha jinis pilihan bak mandi:
Bak mandi internal; Bak mandi Pijat; Bak mandi panél; Bak mandi cakar.

Nilai produksi sareng kauntungan pangiriman

2020 giliran: $ 9 juta
Kaluaran sadidinten: bak mandi 500 pcs / dinten
Waktos pangiriman: 15- 25 dinten

Dipercaya & Profesional

Palanggan kami aya di panjuru dunya sareng Belle parantos lami kerjasama sareng seueur dunya
mérek kasohor sapertos saint-gobain, grup adeo, pipa Victoria, Kohler, Reece ...
Kusabab kitu, Belle gaduh pangalaman anu euyeub pikeun ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah.

exhibition

Adil sareng Palanggan

Belle parantos ilubiung dina sababaraha pameran saniter di bumi sareng luar negeri. Dina 2019, Belle miluan ISH (Germen), Cantonfair (Guangzhou, Cina), KBC (Shanghai, Cina). Upami henteu merenah pikeun anjeun nganjang ka Cina, urang tiasa komunikasi dina pameran.

Singket Perusahaan


Belle founed di 2010, mangrupikeun perusahaan terkemuka dina industri saniter. Belle nyertakeun20.000 méter pasagi. Kagungan 2 anak perusahaan.
Aya sakitar 200 padamel, kalebet langkung ti 10% insinyur sareng teknisi senior sareng 5 jalmi di jurusan Sunda & D. Giliran taun 2020 ngahontal 9 juta dolar.

workshop1
workshop2

Pakét produk


package

FAQ


Q1. Naon istilah pengepakan anjeun?
A: Sacara umum, urang ngepak pilem panyalindungan barang urang sareng panangtayungan sudut. sareng karton coklat. Upami anjeun gaduh patén anu didaptarkeun sacara hukum, urang tiasa ngepak barang dina kotak mérek anjeun saatos kéngingkeun surat otorisasi anjeun.

Q2. Naon syarat pembayaran anjeun?
A: T / T 30% salaku setoran, sareng 70% sateuacan pangiriman. L / C OA ogé wilujeng sumping. Kami bakal nunjukkeun poto produk sareng bungkusan sateuacan anjeun mayar saldo.

Q3. Naon istilah pangiriman anjeun?
A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

Q4. Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?
A: Sacara umum, éta bakal nyandak25 dugi ka 30 dinten saatos nampi pembayaran sateuacanna anjeun. Waktos pangiriman khusus gumantung
dina barang sareng jumlah urutan anjeun.

P5. Dupi anjeun ngahasilkeun numutkeun sampel?
A: Leres, urang tiasa ngahasilkeun ku sampel anjeun atanapi gambar téknis. Urang tiasa ngawangun kapang sareng perlengkapan.

Q6. Naon kabijakan conto anjeun?
A: Urang tiasa nyayogikeun conto upami urang gaduh bagian anu siap dina saham, tapi para nasabah kedah mayar biaya kurir.

P7. Naha anjeun nguji sadaya barang sateuacan dikirim?
A: Leres, kami gaduh tés 100% sateuacan pangiriman

Q8: Kumaha anjeun ngadamel bisnis jangka panjang sareng hubungan anu saé?
A: 1. Kami ngajaga kualitas anu saé sareng harga kalapa pikeun mastikeun konsumén urang nguntungkeun;
2. Kami hormat ka unggal palanggan salaku sobat urang sareng urang tulus ngalakukeun bisnis sareng sosobatan sareng aranjeunna,

Naha mésér bak mandi rok

2021China factory bathroom soaking acrylic simp (3)

Nyebutkeun bak mandi ngingetkeun kuring ngeunaan hiji nagara, nyaéta Jepang. Nalika babaturan kuring balik ti diajar di Jepang, aranjeunna sering nyarios sareng kuring ngeunaan pentingna bak mandi di Jepang. Urang Jepang resep mandi pisan. Kulawarga biasa boga kabiasaan mandi unggal dinten. Kusabab kitu, henteu paduli kumaha leutikna kamar mandi kulawarga di Jepang, perlu dipasang bak mandi.
Pikeun urang, bak mandi sareng kamar mandi mangrupikeun alat mandi umum di kulawarga modéren. Kamar mandi merenah pikeun dianggo, tapi kanyamanan sareng panggunaan pangalaman bak mandi saé pisan. Ayeuna beuki seueur kulawarga milih masang bak mandi. Bak mandi sanés ngan ukur mandi, éta mangrupikeun jinis wanda, tapi ogé jinis anu pikaresepeun. Damel di luar sadidinten, balik ka imah wengi, mandi panas anu raoseun, sayah sareng nyeuseuh kacapéan siang nyaéta hal anu ngajadikeun jalma langkung séhat. Husus pikeun kulawarga anu ngagaduhan orok, bak mandi mangrupikeun kabutuhan hirup.

Akrilik: bahan ieu gampang dibentuk, dissipation panas laun, kinerja insulasi termal alus, touch haneut, gampang pikeun ngabersihan, gampang dipasang, mirah sareng populér.

2021China factory bathroom soaking acrylic simp (4)
apron bathtub3

1 、 Mimiti, ngukur panjang témbok sareng tangtoskeun panjang sareng jangkungna témbok tukang. Panjang sareng jangkungna anu tiasa dianggo tiasa didapet ku ngukur panjang sareng jangkungna témbok sareng nyabut pembongkaran rok bak mandi.
2 、 Teras, nalika nangtoskeun jangkungna kasucian rok bak mandi, urang ogé kedah mikirkeun jati di kamar mandi anu sanés, sareng nganggo sababaraha lukisan hiasan pikeun nyaimbangkeun kadua sisina pikeun ngahontal pangaruh sacara umum.
3 、 Teras, pilih ukuran anu pas. Nalika milih rok bak mandi ukuran anu pas, ukuran khusus daérah kamar mandi sacara umum kedah diperhatoskeun. Dina waktos anu sami, éta kedah digantungkeun atanapi disimpen dina panto kamar mandi numutkeun ukuran kamar mandi, jumlah jalma sareng karesep pribadi.

4 、 Teras, umumna, upami jarak antara panto kamar mandi sareng témbokna henteu ageung, cara ngagantung anu munggaran tiasa dianggap. Upami aya kamar mandi pikeun murangkalih, cara ngagantung disarankeun pikeun mastikeun kasalametanna.

apron bathtub2
bathtub apron

5 、 Teras, alat bantu kedah disusun dumasar katégori. Metode pembongkaran sareng perakitan rok bak mandi sacara wajar nyusun lokasi alat média bantu sanésna, sapertos pamuter DVD, panarima TV kabel, konvérter pidéo, sareng sajabana alat-alat sapertos kitu kedah disambungkeun kana alat-alat anu relevan pikeun waktos anu lami. Ku alatan éta, disarankeun pikeun nempatkeun éta sacaket peralatan anu mungkin pikeun ngagampangkeun kabel. Tempat sareng murangkalih teu kénging murangkalih noél pakakasna, janten panto kamar mandi kalayan baffle tiasa dianggo.
6 、 Akhirna, anjeun kedah gaduh sababaraha alat alit, sapertos obeng sareng awl, janten anjeun tiasa ngabongkar sareng ngarakit rok bak mandi nyalira. Upami anjeun biasa ngagolér dina bak mandi pikeun mandi, pembongkaran rok bak mandi henteu pati penting. Nanging, upami anjeun palanggan jangkung, pembongkaran rok bak mandi tiasa ngajantenkeun anjeun langkung raoseun dianggo.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk