• banner

2021 kualitas luhur pabrik akrilik mandi mandiri ngaleueut

2021 kualitas luhur pabrik akrilik mandi mandiri ngaleueut

Warna:

factory cheap bathroom acrylic simple embed (1)

Waktos prosés

Kuantitas (Sét)

1 - 70

> 70

Est. Waktos (dinten)

20

Pikeun disawalakeun

Kustomisasi:

Logo khusus (Pesenan Min: 10 Potongan)

Bungkus khusus (Jumlah Pesenan: 10 Potongan)

Kustomisasi grafis (Jumlah Pesenan: 10 Potongan)


Detil Produk

Tanda Produk

PALING BIAYA-EFEKTIF CINA
MANÉFAKTIF BATHTUB ACRYLIC

Detil Gancang

Garansi: 5 taun, 5 Taun Panangan: NO
Faucet: Henteu Kalebet Bak mandi aksésori: Solokan
Palayanan saatos dijual: Dukungan téknis online, Suku cadang gratis, TIADA Gaya: Bebas
Panjangna: 1,5m Kamampuh Solusi Proyék: desain grafis, desain modél 3D, total solusi pikeun proyék-proyék, Palang Kategorisasi Konsolidasi, NONE, Batur
Aplikasi: Hotél, bak jero rohangan Gaya Desain: Modern
Tempat Asalna: Anhui, Cina Ngaran mérek: OEM
Nomer modél: 9003 Bahan: Akrilik, akrilik murni
Fungsi: Ngaleueut Jenis Instalasi: Bebas
Lokasi solokan: Balik deui Warna: Bodas
Ngaran Produk: bahlutb akrilik Ukuran: 1500 * 700 * 560mm
Wangun: buleud Jenis: bodas hideung
Cara Kontrol: Kontrol Leungeun Nami: diobral panas CE, CUPC kualitas luhur bak mandi freestanding acrylic

Kamampuhan Suplai

2000 Potongan / potongan per Bulan CE, bak mandi kualitas luhur akrilik bebas CUPC kualitas luhur

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan
Bak mandi saderhana akrilik
1. pilem panyalindungan taktik
2. juru lindungan
3. karton beuteung
4. palétét upami diperyogikeun

factory cheap bathroom acrylic simple embed (2)

Palabuhan
Shanghai, Wuhu

Rincian Produk


freestanding bathtubs detail

Karakteristik matéri

Bahanna lemes sareng fleksibel, anu ngajantenkeun beresih sareng rapih, anu kondusif pikeun diberesihkeun sareng dirawat

Fitur bak mandi

Dina hal pamasangan bak mandi mandiri, handapeunna ngan ukur nyambung sareng solokan sareng bagian luhurna sambung sareng pipa inlet cai. Kusabab opat juru dukungan handapna tinggi, beberesihna ogé langkung merenah.

Bottom of bathtub

Pop Up Bak Mandi Solokan

Aifol didamel bak mandi. Digosok Chrome anti korosi sareng anti karat, langkung saé na
merenah.

Upami anjeun peryogi solokan séjén klik di dieu.

bathtubs ply

Ngolah Produk


processing

Naha Pilih AS (Palanggan Tembongkeun)


Langkung Pilihan

Belle ngagaduhan 300+kapang Sok aya anu anjeun peryogikeun
Sababaraha jinis pilihan bak mandi:
Bak mandi internal; Bak mandi Pijat; Bak mandi panél; Bak mandi cakar.

Nilai produksi sareng kauntungan pangiriman

2020 giliran: $ 9 juta
Kaluaran sadidinten: bak mandi 500 pcs / dinten
Waktos pangiriman: 15- 25 dinten

Dipercaya & Profesional

Palanggan kami aya di panjuru dunya sareng Belle parantos lami kerjasama sareng seueur dunya
mérek kasohor sapertos saint-gobain, grup adeo, pipa Victoria, Kohler, Reece ...
Kusabab kitu, Belle gaduh pangalaman anu euyeub pikeun ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah.

exhibition

Adil sareng Palanggan

Belle parantos ilubiung dina sababaraha pameran saniter di bumi sareng luar negeri. Dina 2019, Belle miluan ISH (Germen), Cantonfair (Guangzhou, Cina), KBC (Shanghai, Cina). Upami henteu merenah pikeun anjeun nganjang ka Cina, urang tiasa komunikasi dina pameran.

Singket Perusahaan


Belle founed di 2010, mangrupikeun perusahaan terkemuka dina industri saniter. Belle nyertakeun20.000 méter pasagi. Kagungan 2 anak perusahaan.
Aya sakitar 200 padamel, kalebet langkung ti 10% insinyur sareng teknisi senior sareng 5 jalmi di jurusan Sunda & D. Giliran taun 2020 ngahontal 9 juta dolar.

workshop1
workshop2

Pakét produk


package

FAQ


Q1. Naon istilah pengepakan anjeun?
A: Sacara umum, urang ngepak pilem panyalindungan barang urang sareng panangtayungan sudut. sareng karton coklat. Upami anjeun gaduh patén anu didaptarkeun sacara hukum, urang tiasa ngepak barang dina kotak mérek anjeun saatos kéngingkeun surat otorisasi anjeun.

Q2. Naon syarat pembayaran anjeun?
A: T / T 30% salaku setoran, sareng 70% sateuacan pangiriman. L / C OA ogé wilujeng sumping. Kami bakal nunjukkeun poto produk sareng bungkusan sateuacan anjeun mayar saldo.

Q3. Naon istilah pangiriman anjeun?
A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

Q4. Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?
A: Sacara umum, éta bakal nyandak25 dugi ka 30 dinten saatos nampi pembayaran sateuacanna anjeun. Waktos pangiriman khusus gumantung
dina barang sareng jumlah urutan anjeun.

P5. Dupi anjeun ngahasilkeun numutkeun sampel?
A: Leres, urang tiasa ngahasilkeun ku sampel anjeun atanapi gambar téknis. Urang tiasa ngawangun kapang sareng perlengkapan.

Q6. Naon kabijakan conto anjeun?
A: Urang tiasa nyayogikeun conto upami urang gaduh bagian anu siap dina saham, tapi para nasabah kedah mayar biaya kurir.

P7. Naha anjeun nguji sadaya barang sateuacan dikirim?
A: Leres, kami gaduh tés 100% sateuacan pangiriman

Q8: Kumaha anjeun ngadamel bisnis jangka panjang sareng hubungan anu saé?
A: 1. Kami ngajaga kualitas anu saé sareng harga kalapa pikeun mastikeun konsumén urang nguntungkeun;
2. Kami hormat ka unggal palanggan salaku sobat urang sareng urang tulus ngalakukeun bisnis sareng sosobatan sareng aranjeunna,
henteu masalah dimana aranjeunna asalna.

Naon anu kedah urang perhatoskeun dina pamasangan bak mandi mandiri?

Mandi pikeun jalma sanés ngan ukur sajenis kahirupan, tapi ogé seni sareng budaya. Ku parobihan jaman, konsép mandi laun-laun mekar dina konotasi budaya na sareng sababaraha rupa ciri. Di Cina Kalér kontémporér, aya tempat pamandian umum, sareng budaya mandi jero pisan dina haté masarakat.

freestanding bathtubs

Ku alatan éta, jalma modéren merhatoskeun pisan kana mandi, janten pikeun ngagaduhan pangalaman mandi anu langkung saé, penting pisan milih sakumpulan alat mandi anu saé. Ayeuna, beuki seueur jalma mimiti masang bak mandi di bumi pikeun nyumponan kabutuhan spiritualna.
Bak mandi mangrupikeun parangkat mandi kanggo sadayana mandi. Bentuk utama bak mandi dilebetkeun sareng mandiri. Tulisan ieu utamina ngenalkeun kumaha milih bak mandi anu mandiri? Sareng detil pamasangan bak mandi gratis.

1. Naon ari bak mandi anu paling bebas?
Bak mandi mandiri, nyaéta bak mandi langsung disimpen dina lanté kamar mandi, beresih di jero sareng luar, tanpa condong kana témbok atanapi disimpen sacara mandiri dina kamar mandi. Cara ieu merenah pikeun pangwangunan sareng gampang dipiara, sareng cocog pikeun pamilihan nalika taneuh parantos dihias.

2. Bahan bak mandi
Dijieunna tina bahan organik buatan, bentukna Beunghar, beurat enteng, permukaan alus finish sareng harga murah.

3. Kaunggulan sareng karugian tina bak mandi mandiri
Kaunggulan: henteu kedah ngawangun platform, gampang dipasang
Kalemahan: sarat tinggi pikeun daérah kamar mandi, pamasangan diri sareng koordinasi sareng lingkungan sakitar

4. Detil pamasangan bak mandi gratis
1. Sateuacan dipasang, parios tingkat bak mandi sareng naha posisi payun, tukang, kénca sareng katuhu pantes.
2. Pariksa naha fasilitas pembuangan bak mandi sampurna.
3. Sateuacan masang bak mandi kalayan dukungan, parios naha taneuhna datar pikeun nyingkahan kacilakaan.
4. Kanggo inlet sareng outlet bak mandi, kedah nyayogikeun inlet sareng outlet anu diperlukeun atanapi nyalurkeun sateuacan masang bak mandi anu mandiri. Nalika nempatkeun, éta kedah caket kana témbok, kalayan sahenteuna 20cm-30cm dicadangkeun, nyayogikeun daérah anu tiasa dianggo langkung ti dua méter pasagi.
5. Pamasangan bak mandi mandiri relatif merenah. Bagian handapna ngan ukur nyambung sareng solokan sareng bagian luhurna nyambung sareng pipa inlet cai. Kusabab opat juru dukungan handapna tinggi, beberesihna ogé langkung merenah.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami