• banner

2021 pabrik diobral panas Kolam Renang Whirlpool ngojay Kolam renang Spa bak mandi

2021 pabrik diobral panas Kolam Renang Whirlpool ngojay Kolam renang Spa bak mandi

Warna:

Whirlpool swim Swi (1)

Bahan:  Akrilik

Waktos prosés

Kuantitas (Sét) 1 - 50 > 50
Est. Waktos (dinten) 30 Pikeun disawalakeun

Kustomisasi:

Logo khusus (Pesenan Min: 2 Potongan)

Bungkus khusus (Jumlah Pesenan: 2 Potongan)

Kustomisasi grafis (Jumlah Pesenan: 2 Potongan)


Detil Produk

Tanda Produk

PALING BIAYA-EFEKTIF CINA
MANÉFAKTIF BATHTUB ACRYLIC

Detil Gancang

Garansi: 3 taun, 5 Taun Panangan: NO
Faucet: Henteu Kalebet Bak mandi aksésori: Solokan
Palayanan saatos dijual: Dukungan téknis online, Instalasi Onsite, Pelatihan Onsite, Inspeksi Onsite, suku cadang gratis Gaya: Bebas
Kamampuh Solusi Proyék: desain grafis, total solusi pikeun proyék-proyék, Palang Kategorisasi Konsolidasi Tempat Asalna: Anhui, Cina
Ngaran mérek: OEM Nomer modél: BS001228
Fungsi: Pijet Jenis Instalasi: Bebas
Lokasi solokan: Balik deui Jenis Pijat: Pijat Combo (Air & Whirlpool)
Warna: Disaluyukeun Ngaran Produk: diobral panas Ruangan Whirlpool ngojay kolam renang Spa
Ukuran: 2000 * 1600 * 900mm Wangun: Retangle
Jenis: lungsur-langsar Aplikasi: bak bak
Nami: Spa ngojay Whirlpool Luar Bahan: akrilik
Cara Kontrol: Kontrol Komputer  

Kamampuhan Suplai

1000 Potongan / potongan per Bulan penjualan panas Kolam Renang kolam renang Spa

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan
1. pilem panyalindungan taktik
2. juru lindungan
3. karton beuteung
4. palétét upami diperyogikeun
2021China factory bathroom soaking acrylic simp (2)

Palabuhan
Shanghai / Wuhu

Rincian Produk


detail spa bathtubs

Bak mandi spa kalayan panutup

Bawa pangalaman spa anu sampurna. Pijat spa sanés ngan ukur ngaleungitkeun kacapean otot sareng nyeri, tapi ogé ngarilekskeun sakujur awak sareng pikiran.

Struktur akrilik

Pangaruh pelestarian panas saé pisan. Malah dina usum tiis, suhu cai moal tiis gancang dina bak mandi pikeun waktos anu lami

detail spa bathtubs2

detail spa bathtubs3

Struktur bak mandi urut

Numutkeun kana konfigurasi nozel, Jacuzzi umumna dibagi kana sistem tunggal sareng sistem campuran. Pikeun sistem tunggal, aya single spray sareng jet tunggal, sareng pikeun sistem gabungan, aya kombinasi semprot sareng jet.

spa bathtubs

Naha Pilih AS (Palanggan Tembongkeun)


Langkung Pilihan

Belle ngagaduhan 300+kapang Sok aya anu anjeun peryogikeun
Sababaraha jinis pilihan bak mandi:
Bak mandi internal; Bak mandi Pijat; Bak mandi panél; Bak mandi cakar.

Nilai produksi sareng kauntungan pangiriman

2020 giliran: $ 9 juta
Kaluaran sadidinten: bak mandi 500 pcs / dinten
Waktos pangiriman: 15- 25 dinten

Dipercaya & Profesional

Palanggan kami aya di panjuru dunya sareng Belle parantos lami kerjasama sareng seueur dunya
mérek kasohor sapertos saint-gobain, grup adeo, pipa Victoria, Kohler, Reece ...
Kusabab kitu, Belle gaduh pangalaman anu euyeub pikeun ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah.

whitepure

exhibition

Adil sareng Palanggan

Belle parantos ilubiung dina sababaraha pameran saniter di bumi sareng luar negeri. Dina 2019, Belle miluan ISH (Germen), Cantonfair (Guangzhou, Cina), KBC (Shanghai, Cina). Upami henteu merenah pikeun anjeun nganjang ka Cina, urang tiasa komunikasi dina pameran.

Singket Perusahaan


Belle founed di 2010, mangrupikeun perusahaan terkemuka dina industri saniter. Belle nyertakeun20.000 méter pasagi. Kagungan 2 anak perusahaan.
Aya sakitar 200 padamel, kalebet langkung ti 10% insinyur sareng teknisi senior sareng 5 jalmi di jurusan Sunda & D. Giliran taun 2020 ngahontal 9 juta dolar.

workshop1
workshop2

Pakét produk


spa bathtubs upload

FAQ


Q1. Naon istilah pengepakan anjeun?
A: Sacara umum, urang ngepak pilem panyalindungan barang urang sareng panangtayungan sudut. sareng karton coklat. Upami anjeun gaduh patén anu didaptarkeun sacara hukum, urang tiasa ngepak barang dina kotak mérek anjeun saatos kéngingkeun surat otorisasi anjeun.

Q2. Naon syarat pembayaran anjeun?
A: T / T 30% salaku setoran, sareng 70% sateuacan pangiriman. L / C OA ogé wilujeng sumping. Kami bakal nunjukkeun poto produk sareng bungkusan sateuacan anjeun mayar saldo.

Q3. Naon istilah pangiriman anjeun?
A: EXW, FOB, CFR, CIF, DDU.

Q4. Kumaha upami waktos pangiriman anjeun?
A: Sacara umum, éta bakal nyandak25 dugi ka 30 dinten saatos nampi pembayaran sateuacanna anjeun. Waktos pangiriman khusus gumantung
dina barang sareng jumlah urutan anjeun.

P5. Dupi anjeun ngahasilkeun numutkeun sampel?
A: Leres, urang tiasa ngahasilkeun ku sampel anjeun atanapi gambar téknis. Urang tiasa ngawangun kapang sareng perlengkapan.

Q6. Naon kabijakan conto anjeun?
A: Urang tiasa nyayogikeun conto upami urang gaduh bagian anu siap dina saham, tapi para nasabah kedah mayar biaya kurir.

P7. Naha anjeun nguji sadaya barang sateuacan dikirim?
A: Leres, kami gaduh tés 100% sateuacan pangiriman

Q8: Kumaha anjeun ngadamel bisnis jangka panjang sareng hubungan anu saé?
A: 1. Kami ngajaga kualitas anu saé sareng harga kalapa pikeun mastikeun konsumén urang nguntungkeun;
2. Kami hormat ka unggal palanggan salaku sobat urang sareng urang tulus ngalakukeun bisnis sareng sosobatan sareng aranjeunna,
henteu masalah dimana aranjeunna asalna.

Kumaha carana masang sareng ngajaga Jacuzzi luar

Whirlpool swim Swi (3)

Dina raraga gaduh luang di bumi, seueur jalma milih Jacuzzi. Tapi henteu lami. Boh motorna tarik teuing, atanapi semprot cai henteu kuat, atanapi liang semprot na berkarat sareng bocor dimana-mana. Kumaha carana produk anyar tiasa awét? Salaku tambahan kana masalah kualitas, spésifikasi pamasangan sareng beberesih sareng perawatan sami pentingna.

1, Persiapan sareng damel sateuacan dipasang

1. Pariksa
Pasang bak mandi dina tempat anu cukup lega sareng parios naha permukaanna gembleng. Sagala jinis suku cadang kedah sayogi, sareng sadaya liang semprot kedah caang sareng diencarkeun. Kualitas motor caket hubunganana sareng pangaruh panggunaan Jacuzzi luar, janten urang kedah merhatoskeun khusus kana pamasanganana, susunan pipa sareng kualitas na.

2. Nengetan waterproof
Sateuacan ngahontal posisi anu ditunjuk, bagian-bagian anu gampang bocor kedah tahan cai ku gél silika. Sambungkeun bagian-bagian anu tiasa disambungkeun heula pikeun ngahindarkeun pamasangan anu teu merenah saatos disimpen dina posisi anu parantos ditangtoskeun. Tahan cai antara bagian kedahna dilakukeun kalayan hadé, khususna hubungan antara outlet cai sareng pipa cai motor pisan konci.

3. posisi maneuh
Tempat anu Jacuzzi luar dina posisi anu parantos ditangtukeun. Upami éta di kamar mandi anu gaduh rohangan alit, hindarkeun kacondongan anu ageung atanapi tabrakan awak silinder. Pasang pipa solokan kana pipa sareng pastikeun solokan lemes. Saatos silinder disimpen, sekrup jangkar kedah teras-terasan disayogikeun supados sadayana sekrup badarat aman pikeun mastikeun tingkat sasarengan.

Whirlpool swim Swi (4)

4. Sambungan aman
Saatos colokan na disambungkeun, tahan cai kedah dilakukeun di sakitar papan listrik pikeun nyingkahan kacilakaan kabocoran. Upami teu aya kalainan saatos diperiksa, pipa cai tiis sareng cai panas tiasa dihubungkeun dina tempatna. Sateuacan nyambungkeun pipa cai, laksanakeun kakuatan dina uji motor pikeun ngupingkeun naha sora éta nyumponan sarat. Upami henteu, balikeun deui langsung.

5. Fungsi deteksi
Saatos sambungan, nempatkeun Jacuzzi luar lengkep sareng debug tingkatna deui. Hurungkeun cai sareng listrik, parios sadaya fungsi, sareng ngarengsekeun masalah dina waktosna. Pangaruh surfing tina bak mandi kedah dipariksa utamina. Kakuatan siramna, sora motor sareng naha aya urusan luar negeri mangrupikeun eusi utama pamariksaan.

6. Perlindungan produk réngsé
Solokan cai dina awak silinder sareng usap titisan cai sésana dina handapeun cilinder sareng dina liang semprot pikeun nyegah karat dina liang semprot bak bak mandi ti saprak dianggo lami. Nalika masang bak mandi, sababaraha kulawarga tacan réngsé hiasan anu sanés. Dina waktos ayeuna, installer kedah mayungan bak mandi nganggo pilem kanggo nyegah karusakan.

2, Kumaha ngagunakeun sareng ngajaga Jacuzzi luar

1. Mangga jaga Jacuzzi luar bersih pikeun nyingkahan rambut sareng sundries ngahalangan pipa saluran di jero.
2. Entong nganggo detergén basa anu asam sareng kuat sareng pelarut organik (sapertos alkohol, cai Tianna, amonia, aseton, sareng sajabana) kanggo ngagosok permukaan Jacuzzi luar (kalebet permukaan papan komposit, bagian plastik, bagian aluminium, electroplating bagian, nyemprot bagian, sareng sajabana). Disarankeun ngagunakeun detérjen nétral pikeun keresihan Jacuzzi luar.
3. Poles ku polishing agén tiasa ngajagi permukaanna sakumaha caangna anyar.

Whirlpool swim Swi (5)
Whirlpool swim Swi (6)

4. Perawatan bagian electroplated Jacuzzi luar: hipu ngusap bagian élékoplasi ku flannelette, ulah diusap ku lawon anu kasar, sareng ngalarang pelarut organik.
5. Upami permukaan Jacuzzi luar rada kagorés atanapi diduruk ku roko, anjeun tiasa ngagiling ku odol sareng kaén anu lembut.
6. Perawatan awak mandi pijet luar: nalika skala sareng noda muncul dina permukaan awak silinder, anjeun tiasa ngusapna ku odol dina kaén anu lembut.

7. Salami pijet hidrolik, éta sami sareng ngaleueut dina cai panas. Jalma normal moal nganggo pancuran sareng gel sampo dina kolam renang panas. Éta tiasa ditingali yén Jacuzzi luar henteu dianggo pikeun mandi, anu bénten sareng Jacuzzi biasa.
8. Ngabersihan Jacuzzi luar ruangan sacara rutin. Bersihkeun alat pijet hidrolik, eusian bak mandi urut ku cai panas 40 ℃, tambih detérjen dina dosis 2G per liter, mimitian pijet hidrolik sakitar 5 menit, lirénkeun pompa pikeun saluran pembuangan, teras eusian cai tiis, mimitian pijet hidrolik sakitar 3 menit, lirénkeun pompa pikeun saluran pembersihan sareng bersihkeun bak mandi urut.

3, Kabersihan luar / Jacuzzi

1. Disarankeun nganggo detérjen butiran anu tiasa dicampurkeun sareng cai pikeun ngabersihan Jacuzzi luar, sareng hindaran nganggo detérjen pikeun ubin keramik atanapi permukaan enamel. Entong nempatkeun wadah anu ngandung detérjen cair dina permukaan bak mandi pikeun waktos anu lami, sareng henteu nganggo semprot atanapi konséntrasi atanapi produk beberesih anu sanés.
2, punten henteu kéngingkeun kuku kuku, minyak déhidrasi, beberesih cair garing, aséton, remover cet atanapi pelarut sanés kanggo ngahubungi permukaan akrilik. Détérjen korosif anu cicing dina permukaan akrilik bakal nyababkeun karusakan. Perhatoskeun pikeun leres-leres ngabersihan permukaan akrilik saatos unggal panggunaan, sareng entong ngantepkeun detérjen lebet sistem sirkulasi.
Upami anjeun ragu ngeunaan naon anu kedah diperhatoskeun nalika masang outdoor / Jacuzzi sareng kumaha cara ngabersihkeun sareng ngajaga Jacuzzi, kuring yakin patarosan ieu tiasa kajawab saatos maca perkenalan di luhur.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami