• banner

2021 pabrik murah kamar mandi akrilik bak mandi tertanam saderhana dina bak mandi

2021 pabrik murah kamar mandi akrilik bak mandi tertanam saderhana dina bak mandi

Warna:

factory cheap bathroom acrylic simple embed (1)

Waktos prosés

Jumlah (Potongan) 1 - 1000 > 1000
Est. Waktos (dinten) 20 Pikeun disawalakeun

Kustomisasi:

Logo khusus (Pesenan Min: 100 Potongan)

Bungkus khusus (Jumlah Pesenan: 100 Potongan)

Kustomisasi grafis (Jumlah Pesenan: 100 Potongan)


Detil Produk

Tanda Produk

drop_in_bathtubs
drop_in_bathtubs2
drop_in_bathtubs3

BELLE SANITARY

KATEGORI PRODUK

Pintonan klasifikasi produk perusahaan

BELLE SANITARY

INFORMASI

Inpormasi paraméter pikeun produk ieu

Garansi: 5 taun, 2 Taun Panangan: NO
Faucet: Henteu Kalebet Bak mandi aksésori: Solokan
Palayanan saatos dijual: Dukungan téknis online, Instalasi Onsite, Pelatihan Onsite Gaya: Lebetkeun
Panjangna: 1,7 m Kamampuh Solusi Proyék: desain grafis, desain modél 3D, total solusi pikeun proyek
Aplikasi: Susun Gaya Desain: Modern
Tempat Asalna: Anhui, Cina Ngaran mérek: Belle
Nomer modél: EC-4001 Bahan: Akrilik, akrilik
Fungsi: Rendhem, Pijat hawa sayogi Jenis Instalasi: LETEP-IN
Lokasi solokan: Balik deui Warna: bodas, beureum, hideung ...
Wangun: sagi opat Ukuran: 1700 * 700 * 390mm
Nami: Bak mandi saderhana Acylic MOQ: 10 Pcs
Ngaran Produk: bak mandi acrylic bak mandi saderhana bak mandi Jenis Pijat: Pijat Whirlpool
Kapasitas ngamuat 1000 nyetél 40HQ Syarat pamayaran T / T, L / C, OA
Waktos pangiriman 20-30 dinten  

Kamampuhan Suplai

1000 Sét / Sét per Bulan

Bungkusan & Pangiriman

Rincian bungkusan
Bak mandi saderhana akrilik
1. Perlindungan pilem gelembung jero mimiti,
2. karton standar

factory cheap bathroom acrylic simple embed (2)

Palabuhan
Shanghai, Wuhu

PALING BIAYA-EFEKTIF CINA
MANÉFAKTIF BATHTUB ACRYLIC

BELLE SANITARY

DETALYE PRODUK

Inpormasi paraméter pikeun produk ieu

Bak mandi Tembongkeun

drop-in-bathtub

Bak mandi Panempatan

Sacara relatif nyarios, bak mandi anu dipasang tiasa ditempelkeun di gigireun témbok dina awal desain tanpa gerak, sareng gampang koordinasi sareng gaya kamar mandi sacara umum

Pamasangan bak mandi anu dipasang

Pamasangan bak mandi anu dipasang kedah nganggo faktor sapertos beban-bantalan, tahan cai, pangropéa, kageulisan, kinerja jasa sareng sajabina.

drop-in-bathtub1

Pop Up Bak Mandi Solokan

Aifol didamel bak mandi. Digosok Chrome anti korosi sareng anti karat, langkung saé na
merenah.

Upami anjeun peryogi solokan séjén klik di dieu.

BELLE SANITARY

KAUNTUNGAN URANG

Inpormasi paraméter pikeun produk ieu

800+

BELLE GEUS 800+ GAMPING.
Sok aya hiji anu diperyogikeun

PILIH

Sababaraha KIN DS PILIHAN BATHTUB:
BUILD-IN BATHTUB; MASSAGE BATHTUB;
PANEL BATHTUB; CLAWFOOT BATHTUB.

BELLE SANITARY

KAUNTUNGAN

Inpormasi paraméter pikeun produk ieu

table

Jaminan kualitas sareng kaamanan

5KEUNKEUN

l1

Gampang dibersihkeun

l2

Gampang dibersihkeun

l3

Gampang dibersihkeun

l4

Gampang dibersihkeun

l5

Gampang dibersihkeun

shower
workshop2

Pakét produk


package

FAQ


Q: Naon MOQ anjeun?

A: MOQ kami nyaéta 20 pcs pikeun kamar mandi sareng 10 sét pikeun bak mandi. Anjeun bakal kéngingkeun diskon anu pakait upami anjeun mesen langkung seueur.

Q: Kumaha upami sampel?
A: Kami nawiskeun sampel sateuacan ngadamel produksi naon waé supados produksi saluyu sareng ekspektasi anu mésér.
Q: Naha anjeun pabrik?
A: Leres. Pabrik urang perenahna di Pinghu. Éta caket dieu Shanghai sareng Hangzhou. Wilujeng sumping ka pabrik urang upami waktos anjeun diijinkeun.
Q: Naon istilah pembayaran anjeun?
A: 30% T / T sateuacanna, kasaimbangan 70% ngalawan salinan BL.
Q: Kumaha carana kéngingkeun cutatan produk anjeun?
A: Sateuacan kéngingkeun cutatan kami, mangga mastikeun produk naon anu anjeun peryogikeun, sapertos ukuran produk, jinis gelas naon (kaca bening, kaca beku, gelas lawon sareng sajabana) sareng kandel gelas. Kutipanana didamel dumasar kana inpormasi ieu. Kadang-kadang, konsumén panginten henteu ngagaduhan inpormasi anu detil sapertos kitu, urang tiasa nyarankeun jual panas pikeun rujukan anjeun.
T: Naha kuring tiasa janten distributor?
Kumaha kuring tiasa janten distributor? A: Leres pisan enya, wilujeng janten distributor Hubungi kami langsung pikeun detil langkung lengkep ku ngirimkeun pertanyaan.
Q: Dupi anjeun nampi anjeun OEM atanapi ODM?
A: Leres. Urang tiasa nawiskeun jasa OEM atanapi ODM numutkeun ka kabutuhan pelanggan, sareng nawiskeun solusi one-stop propésional.
Q: Naon port utama anjeun tina lading?
A: ShangHai
Q: Dupi anjeun ngirim kuring daptar harga sadayana?
A: Punten, sabab harga pakait sareng seueur faktor, sapertos kualitas & kuantitas, saatos kami mastikeun pamundut jéntré anjeun, kami bakal nawiskeun anjeun cutatan anu pasti.

Prosés instalasi lengkep bak mandi bungkus:

Métode pamasangan bak mandi anu dicangkokkeun nyaéta metode cara ngahemat langkung seueur. Pamasangan bak mandi anu dipasang kedah ngémutan faktor-faktor sapertos beban-bantosan, tahan cai, pangropéa, kageulisan sareng kinerja. Kaseueuran dipasang dina hiji sisi kamar mandi.

embedded bathtub5

1. Léngkah-léngkah khusus pikeun pamasangan bak mandi anu dipasang
(1) Saatos réngsé pipa, bagian slotted kedah dilereskeun janten tahan cai, sareng uji panyimpenan cai 24-jam dilakukeun pikeun mastikeun teu aya kabocoran;
(2) Peletakan sareng parantosan bata sesuai sareng prosedur normal;
(3) masang bak mandi: iklas bata busa dina bak mandi. Jangkungna bak mandi biasana aya dina 600mm. Sambungkeun pipa cai luhur sareng handap sareng jaga tetep teu diblokir. Teras, bata busa dianggo ngawangun témbok sareng nyusunna. Nengetan liang pangropéa dina posisi pakait tina downpipe, sakitar 250x300mm;
(4) Anjeun tiasa nganggo gaya anu sami tina témbok, mosaik, batu buatan, marmer sareng stainless steel numutkeun gaya karesep anjeun.

2. Pancegahan pikeun masang bak mandi anu dipasang
(1) Tembok handap atanapi kaku dina bak mandi kedah gaduh kakuatan pendukung anu cekap, sareng keusik sakitarna kedah dikempelkeun. Salaku tambahan, tong nganggo bata atanapi obyék atos anu sanés pikeun ngadukung handapeun bak mandi, supados henteu ngarusak glasur nalika dianggo. Tungtungna, handapeun bak mandi sareng sadaya juru bak mandi kedah ngahubungi sadaya sisi ku gaya seragam;
(2) Nengetan hubungan caket antara pipa limpahan sareng pipa drainase;
(3) Nalika masang ubin, punten ngantunkeun lawang pamariksaan drainase. Dina raraga katingali saé dina permukaan, anjeun tiasa nganggo lem pikeun nempelkeun ubin dina liang bolong supados éta henteu tiasa ditingali ti luar, sareng ubin tiasa gampang dileungitkeun nalika pamariksaan.
(4) Sateuacan nempatkeun bak mandi, punten masangkeun fittings cai sareng ngalaksanakeun tés cai tertutup 24 jam pikeun mariksa naha aya kabocoran cai dina unggal sendi.
(5) Nalika nempatkeun bak mandi, pastikeun yén hiji tungtung solokan rada handap tibatan anu sanés. Tungtung luarna sakedik bakal langkung handap tina tungtung jero.
(6) Ukuran saleresna bak mandi panginten henteu sami persis sareng ukuran nominal. Nalika mésér sareng masang, punten ngukur dina situs heula sareng jaga kasabaran normal pikeun mempermudah pamasangan.
(7) Downpipe langkung saé kedahna dibalikkeun rada ngawangun S ngawangun pikeun nyegah aftertaste.
Kebangkitan metodeu anu dilebetkeun ngamungkinkeun ngaleupaskeun maksimum rohangan kulawarga. Ayeuna, bak mandi taneuh bawaan parantos laun-laun asup kana kahirupan urang sareng janten trend ayeuna.

Bak mandi anu dipasang mangrupikeun konsép desain bak mandi anu luar biasa, sareng bak mandi anu dilebetkeun dina taneuh ngahartikeun kahirupan méwah. Bak mandi taneuh anu aya di jero mangrupikeun rohangan anu kabuka sacara lengkep, ngagunakeun seueur unsur alami, sapertos lantai kai atanapi kerikil dina ujungna salaku wates di sakuriling bak mandi. Lingkungan di sakurilingna ogé pinuh ku rasa alami, kalayan jandéla Perancis ageung sareng sagala rupa kembang luar.

BELLE SANITARY

KAUNTUNGAN URANG

NILAI PRODUKSI JEUNG KAUNTUNGAN PENGHANTARAN

world

BELLE SANITARY

KAUNTUNGAN URANG

lst

Belle diadegkeun dina 2010, mangrupikeun perusahaan terkemuka dina industri saniter sadayana. Belle nutupan 20.000 méter pasagi. Milik 1 anak perusahaan.

Aya sakitar 200 pagawé, kalebet langkung ti 10% insinyur sareng téknisi senior sareng 5 urang di departemen R&D. Péngkolan taun 2018 ngahontal 9 juta dolar.

last1
last2

Belle ngenalkeun lini produksi otomatis, Produksi langkung épisién. Kaluaran saratus padamel di Belle sami sareng anu lima ratus padamel di pabrik anu sanés.

last3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami